Spread the word

Jekali is klein maar helemaal klaar om te groeien. We ondervinden jammer genoeg heel wat moeilijkheden om onze doelgroep te bereiken. Wil je ons helpen? Deel iets over Jekali op je Facebookpagina, overtuig anderen om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief, volg en like ons en vooral… praat over ons tegen iedereen die interesse zou kunnen hebben. We zijn je alvast enorm dankbaar voor je steun!

Hieronder kan je onze poster en flyer downloaden. Je kan de poster afdrukken om aan je raam te hangen of de flyer digitaal doorsturen naar al je contacten, doe maar eens zot!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jekali verstuurt regelmatig Oogopslag. Dit is een toegankelijke digitale nieuwsbrief voor wie graag op de hoogte blijft van wat er leeft en beweegt binnen Jekali.

Door dit formulier in te vullen worden je gegevens toegevoegd aan een mailinglist. De lijst wordt enkel gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief en uitnodigingen voor onze activiteiten. De gegevens worden niet doorgegeven aan andere partijen of gebruikt voor andere doeleinden. In elk bericht wordt de mogelijkheid voorzien om uit te schrijven.

Trooper

Wil je ons financieel steunen? Shop online bij je vertrouwde webshops via www.trooper.be/jekali en kies Jekali als goed doel! De webshop geeft enkele procenten van je aankoopbedrag aan Jekali, het kost jouw dus geen cent meer.